“De kleding is ‘slechts’ merchandise. Het gaat verder dan dat. Het is een canvas van onze visie, ons DNA”

NYMA is een streetlabel opgericht in 2016 door Jorn de Groot. NYMA is deels ontstaan vanuit onbegrip en frustratie voor de huidige (kleding)industrieën. Te denken aan de enorme vervuiling en onmenselijke werkomstandigheden in het productieproces.

NYMA gelooft in een eerlijkere en transparantere wereld waarin de mens in harmonie leeft met zijn omgeving en de natuur.  Wij moeten dankbaar zijn voor de wereld waarin wij leven, en deze koesteren willen we onze (klein)kinderen hetzelfde toekomstperspectief bieden.

Wij geloven niet in ‘fast fashion’ maar in eerlijke, hoogwaardige en tijdloze items die er goed uitzien maar ook goed voelen. Wij denken niet in men or women maar in human. Daarom is onze collectie zowel voor mannen als vrouwen.

NYMA is meer dan kleding. Het is een gevoel, een geloof, een doel. Een manier om te laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. De kleding is ‘slechts’ merchandise. Het gaat verder dan dat. Het is een canvas van onze visie, ons DNA.

Ben jij geïnteresseerd in het kopen of verkopen van NYMA? Neem contact met ons op of bekijk onze huidige collectie 24/7 in onze webshop!